Leverings informasjon

Fraktkostnaden er 69 kroner i hele Norge uansett vekt, størrelse eller antall på bestillingen.

Leveranse

Leveringstiden er normalt 3-5 virkedager i Norge. Ved større kampanjer og før/etter store helligdager kan leveringstiden være opp til 8 virkedager. Varer som ikke finnes på lager går det ikke og bestille.
Samtlige leveranser gjøres etter at du er blitt varslet. Ved utlevering/levering av produktene skal du alltid fremvise legitimasjon. Kun personen med navnet på pakken får hente den ut hos postombud/postkontor.
Pakken skal hentes innen 14 dager for å forhindre at den sendes i retur. Om du ikke henter ut din pakke vil du belastes med en avgift på 300 kr for uavhentede pakker.

Leveringsalternativer

Pakke

Forsendelsen kommer til ditt nærmeste postkontor, f.eks. en nærliggende matbutikk, og du vil motta en melding med informasjon om hvor du kan hente din pakke. Pakken skal hentes innen 14 dager for å forhindre at den sendes i retur.

Feil levert eller manglende vare

Om du mangler en vare eller har fått feil vare levert, må du melde fra om det til clubspons.com kundeservice innen 5 dager fra den dagen du mottok pakken. Oppgi hvilken vare som mangler eller hva som har blitt feil levert til clubspons.com kundeservice, så hjelper vi deg.

Skadet vare

Du som kunde har ansvar for å pakke opp og kontrollere at produktene i din pakke er feilfrie innen 3 dager etter at du har mottatt dem.
Om pakken er skadet ved levering skal du melde fra om skaden direkte til ditt Postombud når du henter ut pakken, eller til transportfirmaet som leverer din pakke. Send inn din feilmelding innen 3 dager til clubspons.com kundeservice, så hjelper vi deg.